МОЈ СЕРВИС

Секогаш чекор пред другите!
 x 
Картичката е празна
Недела, 12 Февруари 2017 16:18

Продажба и достава на производи

Written by

Продажба и достава на производи

ТИС ТИП ТОП СЕРВИС започна со продажба на производи и машини што и самите ги користат.  Производите по направената порачка се доставуваат на адресата за испорака  Постои можност за плаќање при самата испорака или по доставена фактура

Чистење и одржување на деловни и стамбени објекти

ТИС ТИП ТОП сервис за чистење и одржување на деловни и стамбени објекти со најнова технологија и машини.Располагаме со нова опрема за чистење.... Машината е идеална за чистење на теписони и тапацир во компании за перење ...

 

 Машинско чистење на подна површина; Темелно чистење на тоалети ...