МОЈ СЕРВИС

Секогаш чекор пред другите!
 x 
Картичката е празна
Недела, 12 Февруари 2017 16:18

Продажба и достава на производи

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Продажба и достава на производи

ТИС ТИП ТОП СЕРВИС започна со продажба на производи и машини што и самите ги користат.  Производите по направената порачка се доставуваат на адресата за испорака  Постои можност за плаќање при самата испорака или по доставена фактура

Read 55 times

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.