Машина за чистење на тапациран мебел и теписон

54200,00 ден
Base price 54200,00 ден
Base price for variant 54200,00 ден
Variant price modifier:
Salesprice with discount
Sales price without tax 54200,00 ден
Discount
Цена / kg:

  Машина за чистење на тапациран мебел и теписон EWD 602 CLEANVAC

  Напон (v-hz) 220-50

  Моќност на моторот 2400W

  Резервоар 50l

  Моќ на всисување 5000l/min

  Притисок 4 bari

  Димензии 55-60-105

  Тежина 30kg.

  Цена : 54200 ДЕН. СО ДДВ

Reviews

There are yet no reviews for this product.