Мaшинa зa перење пoд висoк притисoк HP 200

  Мaшинa зa перење пoд висoк притисoк HP 200

  Јачина на моторот 4kw

  Проток во min 14l

  Притисок 200 bar

  Димензии 58-100-64

  Тежина 60 kg.

  Брзина на мотор 1400

  Напон (v-hz) 380-50

Reviews

There are yet no reviews for this product.