16651646_1469495056395564_1383298730_n

Mашина за чистење на тврди подови

61500,00 ден
Base price 61500,00 ден
Base price for variant 61500,00 ден
Variant price modifier:
Salesprice with discount
Sales price without tax 61500,00 ден
Discount
Цена / kg:

  Машина 2

  Марка: SC-42

  машина за чистење на тврди и меки подови( перење на теписи )

  Големина 45-60-120

  Работи на 220В/50Hz

  Hp- 1,5 KW Број на вртежи 170/мин.

  Резервар за средство 6л.

  Четка за перење теписи

  Четка за чистење тврди подови и

  Држач за филцови.

  ЦЕНА 61500ден.

Reviews

There are yet no reviews for this product.