not_available.gif

Powerfull средство за чистење

  НАСКОРО!

  Powerfull средство за отстранување на најтврдокорните дамки 

  и флеки од вашиот тепих, тапациран мебел и гардероба.

  Веќе докажан производ во нашиот сервис ТИС ТИП ТОП дооел Скопје.   ТОНИ 070744744 

  Ќе биде достапен за нарачки и поставен за продажба на повеќе локации низ Македонија.

  Јас пробав сега си ти на ред.

  Навистина чисто.

  Powerfull пријател на вашиот дом!

  070744744 во Скопје.

Reviews

There are yet no reviews for this product.