1Потребно е да се регистрирате на сајтот со пополнување на потребните полиња на следниот линк:http://mojservis.proglasnik.com/index.php/signup  По пријавата на регистарцијата на е-меил ќе добиете линк за активирање на Вашиот профил на МОЈ СЕРВИС.

2По активирањето, потребно е да се најавите со Вашето корисничко име и лозинка со што ќе имате можност да вршите порачка и купување на производи едноставнопостапувајќи по наведените чекори.

3Со регистрацијата имате можност да вршите промена на податоците за Вашиот профил и следење на сите Ваши направени порачки во топ-менито_Мои порачки.

При порачувањето на производот Вие избирате:

  • Начин на испорака
  • Адреса на испорака
  • Начин на плаќање
  • Адреса на плаќање на производот

За сите Ваши активности на МОЈ СЕРВИС Вие ќе бидете известувани на Вашата e-mail адреса.