МОЈ СЕРВИС

Секогаш чекор пред другите!
 x 
Картичката е празна
24h.gif

Машина за чистење на тапациран мебел и теписон EWD 602 CLEANVAC

ПечатиEmail

Цена:
54200,00 ден
Опис

Машина за чистење на тапациран мебел и теписон EWD 602 CLEANVAC

Напон (v-hz) 220-50

Моќност на моторот 2400W

Резервоар 50l

Моќ на всисување 5000l/min

Притисок 4 bari

Димензии 55-60-105

Тежина 30kg.

Цена : 54200 ДЕН. СО ДДВ

Производители