МОЈ СЕРВИС

Секогаш чекор пред другите!
 x 
Картичката е празна
24h.gif

Мaшинa зa перење пoд висoк притисoк HP 200

ПечатиEmail
Мaшинa зa перење пoд висoк притисoк

Опис

Мaшинa зa перење пoд висoк притисoк HP 200

Јачина на моторот 4kw

Проток во min 14l

Притисок 200 bar

Димензии 58-100-64

Тежина 60 kg.

Брзина на мотор 1400

Напон (v-hz) 380-50

Производители