МОЈ СЕРВИС

Секогаш чекор пред другите!
 x 
Картичката е празна

ЗА НАС

ТИС ТИП ТОП  сервис за чистење и одржување на деловни и стамбени објекти со најнова технологија и машини.Располагаме со нова орема за чистење.

Сите средства што ги користиме во текот на чистењето на најтврдокорните нечистотии се на Еко база и не штетат на лицата кои работат, околината се користат веќе подолг период на пазарот.

 TИС ТИП ТОП  Работиме во Скопје и околината.

Ние сме мобилни доаѓаме наповик во вашиот дом, работно место,сервис,дуќан, институција итн. 

Само јави се            070/744-744  Мобилен телефон

 

Сигурна испорака