МОЈ СЕРВИС

Секогаш чекор пред другите!
 x 
Картичката е празна

Машини за чистење

Производител:
Избери производител
Results 1 - 3 of 3
16651952_1471243276220742_1444609293_n

Mашина за чистење на тврди подови

61500,00 ден

машина за чистење на тврди и меки подови

Current Stock Level
16779931_1478510708827332_1026336460_n

Мaшинa зa перење пoд висoк притисoк HP 200

Мaшинa зa перење пoд висoк притисoк

Current Stock Level
1557672_1389539997974481_266967873_n

Машина за чистење на тапациран мебел и теписон EWD 602 CLEANVAC

54200,00 ден
Current Stock Level

Последни прегледи

Производители