МОЈ СЕРВИС

Секогаш чекор пред другите!
 x 
Картичката е празна
16651952_1471243276220742_1444609293_n
16651646_1469495056395564_1383298730_n
24h.gif

Mашина за чистење на тврди подови

ПечатиEmail
машина за чистење на тврди и меки подови

Цена:
61500,00 ден
Опис

Машина 2

Марка: SC-42

машина за чистење на тврди и меки подови( перење на теписи )

Големина 45-60-120

Работи на 220В/50Hz

Hp- 1,5 KW Број на вртежи 170/мин.

Резервар за средство 6л.

Четка за перење теписи

Четка за чистење тврди подови и

Држач за филцови.

ЦЕНА 61500ден.

Последни прегледи

Производители